TED Books Teljes sorozat 1-8

A szerelem matematikája + A terrorista fia + Mérhetetlenül + Szerves részünk + Életünk a Marson + A jövő építészete + Ítélj elsőre! + A nyugalom művészete

Az eddig megjelent TED Könyvek csomagban. Bárkinek, aki érdeklődik a technológia, a tudomány, a kreatív gondolkodás és a dizájn legújabb trendjei iránt.
 
További részletek a csomagban lévő kötetekről:
 
A könyvcsomagot a bolti árhoz képest 40% kedvezménnyel vásárolhatja meg.
Bolti ár: 17 000 Ft
Csomagár: 10 200 Ft (-40%)
 
 
TED Books
Kis könyvek, nagy gondolatok
Ahol a TED-előadások véget érnek, ott kezdődnek a könyvek. Elég rövidek ahhoz, hogy gyorsan információhoz juthass, viszont elég hosszúak is, hogy mélyebbre áshass egy-egy témában. A könyvsorozatban helyet kap mindenféle tartalom: az építészettől az üzleti életig, az űrutazástól a szerelemig.
TED - gondolatok, amelyeket érdemes terjeszteni
A TED a technológia, a szórakoztatás és a dizájn témaköreivel foglalkozó konferenciaként indult húsz éve, ma azonban már szinte nincs is olyan téma, amelyről ne tartanának előadást a TED színpadán. Inspiráló előadásokat hallhatunk a tudomány, a kultúra, a dizájn, a szórakoztatás és az üzlet világából, valamint a legkülönbözőbb globális problémákról, több mint 100 nyelven. Szenvedélyesen hisznek a gondolatok erejében, amelyek képesek megváltoztatni az emberek hozzáállását, életét, sőt az emberiség jövőjét.) 
  • Bolti ár: 17000 Ft

  • Internetes ár: (-40%)10200 Ft

  • HVG-klubkártyával: (-40%)10200 Ft